Voorschoten4Kids, onderdeel van Sportfondsen Voorschoten

Informatie

Om mee te kunnen doen met een kennismakingscursus of activiteiten van Voorschoten4Kids moet je eerst een account aanmaken om je vervolgens in te schrijven voor een cursus of activiteit.

Aanmaken van een account:
De eerste keer dat je op www.voorschoten4kids.nl komt, maak je een account aan via de knop: AANMELDEN/INLOGGEN ALS DEELNEMER rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de sportaanbieder te kunnen informeren. Je kunt je aanmelden met jouw eigen e-mailadres. Jouw ouders moeten ook een e-mailadres invoeren, zodat zij ook alle informatie via de mail ontvangen. Wanneer je je hebt aangemeld, kun je dit account de rest van jouw schooltijd blijven gebruiken.

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kan daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruikt worden. Bij e-mail adres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden kan ook. Wel moet dan voor elk kind (elk account) een uniek wachtwoord gekozen worden.

Inloggen
Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kan je inloggen (DIRECT INLOGGEN, rechtsboven in het scherm) met je e-mailadres en je eigen gekozen wachtwoord. Vanaf dan kun je ten alle tijden je profiel/gegevens wijzigen en/of aanpassen. Ook is het aanmelden voor een cursus of activiteit mogelijk.

Aanmelden voor een cursus/activiteit
Het aanbod kan je bekijken via de knop: OVERZICHT AANBOD. Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op het gekleurde balkje te klikken helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kan je je dan aanmelden. De knop AANMELDEN staat onderaan.

Betalen
Nadat je op de knop aanmelden hebt geklikt kies je je eigen bank uit om de kosten van de cursus te betalen via iDEAL. Vervolgens klik je op de knop BETALEN VIA iDEAL. Volg nu de stappen en het protocol van de betaling van de eigen gekozen bank. Zodra je de betaling correct hebt afgerond ontvang je een betalingsbevestiging (en bevestiging van deelname van de cursus) via de mail. Ook ontvang je in dit e-mail bericht alle gegevens van de activiteit. Bespreek en overleg altijd met je ouders voordat je je opgeeft voor een activiteit en/of cursus. Ook bij het betalen is het handig om de hulp van je ouders in te schakelen. 

Vragen?
Als je vragen hebt over het aanmelden, inloggen of opgeven voor een cursus/activiteit mag je altijd contact opnemen met Voorschoten4Kids via onderstaande gegevens.

Voorschoten4Kids
Sportfondsen Voorschoten
Richard Wagnerlaan 85
2253 CD Voorschoten
W: www.voorschoten4kids.nl
T: 071-5614848
E: voorschoten4kids@sportfondsen.nl


De 'Spelregels'
1.   Alle jongens en meisjes van 4 tot en met 14 jaar die in Voorschoten wonen of die in Voorschoten op school zitten, kunnen meedoen aan de cursussen van de Buitenschoolse activiteiten. De cursus is bedoeld als kennismaking met een nieuwe activiteit.

2.   Kinderen kunnen zich aanmelden en inschrijven op de website: http://www.voorschoten4kids.nl   

3.   Om een inschrijving volledig af te ronden dient de ouder het volledige bedrag direct te betalen. Dit gaat digitaal via Ideal. Via het Ideal protocol ontvangt de ouder op het aangegeven e-mail adres een bewijs van betaling.

4.   Per cursus zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Op de website kan je zien of er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn (groen), of je je moet haasten met inschrijven (oranje) of dat de cursus vol is (rood).  Indien de cursus vol is, kan er niet meer worden ingeschreven tenzij er een nieuwe cursus zal worden ingelast (bij voldoende animo). Neem in dat geval even contact op met   Voorschoten4Kids.

5.   Op het moment dat de cursus start moet je aan de gestelde leeftijdsgrens voldoen.

6.   Ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk voor de gezondheid van het kind. Wie gezond is en al regelmatig sport, hoeft geen keuring te ondergaan. In geval van twijfel adviseren wij u contact op   te nemen met de huisarts, schoolarts of Sport Medisch Adviescentrum.

7.   Het deelnemen aan een kennismakingscursus is voor eigen risico. Ouders/verzorgers kunnen er voor kiezen zelf een ongevallenverzekering af te sluiten als zij dat nodig vinden.

8.   De sport- en activiteiten aanbieders stellen zich niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen van deelnemers. Wij adviseren daarom sieraden, en andere waardevolle spullen thuis te laten.

9.   Per cursus is er een minimaal aantal deelnemers bepaald. Alleen bij voldoende deelnemers gaat de cursus door (tenzij er andere omstandigheden zijn waardoor dit niet mogelijk is).

10. Mocht je om wat voor reden dan ook niet kunnen meedoen aan een cursus, geef dit dan een week voor aanvang van de cursus (met geldige reden) per e-mail door aan:
  voorschoten4kids@sportfondsen.nl.

11.   Restitutie van betaalde gelden is niet mogelijk. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

12.  De organisator behoudt zich het recht voor om organisatorische redenen wijzigingen in het programma aan te brengen.

13.  Voorschoten4kids behoud zich het recht voor om beeldmateriaal van activiteiten te gebruiken voor promotionele doeleinden.